God sommer
Kære alle,
Studenterne springer ud i disse dage, og folkeskoleeleverne er ved afslutte deres skoletid eller så er de, der fortsat er på skolebænken, på vej på ferie, og det er jo en skøn tid med fest og glæde - sommerferien står for døren. 
Sankt Hans Aften
I går aftes fejrede vi midsommer/Sankt Hans, og igen i år stod vi for arrangementet på Rostadion. Det fik en lidt træg start, da vi havde for lidt strøm til rådighed, men det blev heldigvis fikset, og så kom der ellers gang i maskinerne og især popcornmaskinen var et stort hit. Vi fik omkring 30.000 kr. i overskud. Dejligt at så mange hjalp til, og I skal et stort tak for jeres indsats. Det var også hyggeligt at være sammen på en helt anden måde. Det var jo fint vejr, dejlig underholdning og taler og til slut stort bål med en flot heks (hvem det var i år, meldte historien ikke noget om). 
Ro-event
Om eftermiddagen fra kl. 12-18 var der arrangeret et ro-event, som bestod af 2 hold, der tilbagelagde 157 km tilsammen, superflot indsats af mange af de unge. Arrangørerne havde forstillet sig, at sponsorer skulle betale 5 kr. pr. km, så hvis der er nogen, der har lyst til sponsere det, så blev det 785 kr., men andre beløb er også velkomne på MobilePay 57834. Ved indbetaling skriv "Ro-event". Vi vil evaluere til næste bestyrelsesmøde i august.
Ny inrigger
Det forlyder at den længe ventede inrigger skal hentes i Jylland mandag d. 1.7., så vi venter i spænding om det lykkes.
Falkenberg
I uge 31 er juniorerne i træningslejr i Falkenberg, så der vil ikke være så mange både til rådighed i klubben.
Postnord Danmark Rundt
Cykelløbet Postnord Danmark Rundt afsluttes i Bagsværd søndag d. 18.8., og vi har søgt (tror jeg nok - der er i hvert fald talt meget om det) om, at opsætte en ølbod på År 2000 Pladsen, muligvis også salg af grillpølser. Mere om det senere. 
Skoleroning
 Jeg kan umiddelbart kun se, at der er skoleroning i uge 32 på kommunens hjemmeside. Det foregår fra kl. 9-15. Det er da godt nok et langt svømmebevis kommunen forlanger man skal komme med :-).

God sommer
I ønskes alle en rigtig god sommer og sommerferie, og HUSK at klubben er åben hele sommeren, så man er velkommen til at komme.
OL
Og til slut ønskes Frida og Frederik stort og held og lykke ved OL i Paris. Vi krydser fingre for jer, og kipper med Dannebrog.


Disse 4 unge mænd - Emil, Nicklas, Jakob og Malthe, drager til England på onsdag. Jeg blev gjort bekendt med i går, at de faktisk først i aftes ville få at vide om de er udtaget til deltagelse i Henley Regattaen, og det ved jeg i skrivende stund ikke om de er. I den forbindelse er der kreeret en ny klubjakke - derovre er der jo dresscode. Jeg er blevet lovet et billede af de 4 iført jakke (og nok også lidt mere).

Her er der nogle billeder fra i går.

 

 

 

 

 

Redaktionen holder også lidt ferie, men man er velkommen til at lægge billeder og tekst ud på FB eller Instagram.
Med venlig hilsen
På bestyrelsens vegne
Regitze Lindegaard Rønstrup
Bagsværd Roklub
http://www.roklub.dk

  Bagsværd Roklub - Skovalléen 38B - 2880 Bagsværd - Kontakt os