Kære alle,

Generalforsamling:
Vi leder stadig efter en kandidat til at besætte sportschefjobbet i bestyrelsen, foreløbig for et år. Hvis du har lyst, og ikke har givet dig tilkende, så kontakt en af os i bestyrelsen.

Alle "vandrepokaler", der uddeles til generalforsamlingen, bedes returneret inden d. 4.3.24. Kan afleveres på kontoret.

Det kan i øvrigt oplyses, at der vil blive serveret kaffe/te og kage, og så vil Peter sørge for der er gratis øl i hanen i baren, så der er ingen grund til at blive hjemme 

Nyhedsbreve:
Hvis du ikke kan læse nyhedsbrevene på din mail, er disse tilgængelige på hjemmesiden under "Nyheder", men fremover håber jeg, at man kan læse dem, da jeg nu har lært hvordan man vedhæfter filer.

Motorbådskort:
I den kommende sæson skal der bruges motorbådsførere til diverse regattaer, så hvis du gerne vil have motorbådskort og hjælpe til ved regattaer, så kontakt mig, og jeg vil få sat et kursus iværk. Jeg ved ikke hvordan det er nu, men førhen var det et par timer en aften man skulle afsætte til at tage motorbådskortet, som giver ret til at føre motorbåd på Bagsværd og Lyngby Søer. Man skal være 16 år. Kurset afholdes forhåbentlig her i foråret.
Har du allerede et motorbådskort du gerne vil børste rusten af, kan du bare prikke til mig, og så finder vi ud at tage tur ud, og lige prøve det af igen.

Saunaovn:
Vi har nu fået leveret en ny ovn til damernes sauna. Den monteres på lørdag med start kl. ca. 10, og det betyder der pågår arbejder i dameomklædningsrummet lørdag formiddag. Forhåbentlig er disse afsluttet ved frokosttid. Vi er nu et hold m/k´ere til at udføre arbejdet. Håber på forståelse fra deltagerne på powerweekenden. Måske en idé at pigerne er omklædt hjemmefra til det de nu skal lave, når de kommer.

Venlig hilsen

På bestyrelsens vegne

Regitze Rønstrup

  Bagsværd Roklub - Skovalléen 38B - 2880 Bagsværd - Kontakt os